Skip to Content
Login is currently not possible. The IA|BE website is currently undergoing a full redesign process. For any data change (your account, registrations or CPD requests), please send a mail to contact@iabe.be. We’ll be back soon with a brand new website !

Talen

Night of the Actuaries

Night of the Actuaries
Number of CPD Points: 
0
Gegevens: 
24/11/2018

 

Het Bestuur van het IA|BE heeft de eer en het genoegen u en uw begeleidende persoon uit te nodigen op de negende editie van de Night of the Actuaries.

Net als de voorgaande acht edities belooft het weer om een spetterende avond te worden.

Dit jaar hebben we het genoegen om u te kunnen verrassen met een  uniek spektakel. Zonder te willen onthullen over wat het juist inhoudt, kunnen we u nu al verklappen dat uw lachspieren zwaar op de proef zullen worden gesteld.

De avond verloopt volgens goede traditie: een cocktail, een uitmuntend dîner, gelegenheid om even de benen los te gooien en vooral de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe collega’s en wat bij te praten met oude vrienden, …

Kortom, alle ingrediënten zijn weer aanwezig om er een fantastische avond van te maken om nooit meer te vergeten.

Het programma en inschrijvingsformulier kan u in bijlage vinden. Gelieve dit volledig ingevuld terug te sturen naar contact@iabe.be.

Voor meer inlichtingen, aarzel niet om Fabian de Bilderling (fabian.de.bilderling@skynet.be) of Gerda Elsen (gerda.elsen@iabe.be)  te contacteren.

Om reeds in de stemming te komen : https://vimeo.com/276311205 !!!

Afspraak op 24 november 2018 !

Fabian de Bilderling                          Gerda Elsen                           Jean-François Hannosset 

Organisator                                        IA|BE                                     Voorzitter

 

 
 
niet aankomen