Skip to Content
U kunt inloggen met uw gebruikersnaam of e-mail adres.
Het wachtwoord veld is hoofdlettergevoelig.

Talen

3 Belgian Universities Top 20 2018 of Eduniversal Best Masters Ranking !

Wij hebben het genoegen u mee te delen dat de nieuwe internationale ranking van de opleidingen in actuariaat en verzekeringen ter beschkking is. In het bijzonder is ons land hierin uitvoerig vertegenwoordigd vermits de 3 grote universiteiten die de opleiding Master in Actuariële wetenschappen inrichten alle 3 voorkomen in de Top 20 van de 50 beste internationale opleidingen (op de 1ste, 4de en 16de plaats).

Dit onderzoekt classificeert de 4.000 beste Masters en MBA’s in 30 domeinen, ingericht door 1.000 instellingen opgericht in 154 landen wereldwijd.

Deze ranking werd opgesteld door 5.000 internationale recruteerders, 800.000 studenten en meer dan 10.000 vertegenwoordigers van 1.000 academische instellingen.

De selectiecriteria omvatten onder meer de reputatie van het programma, het aanvangssalaris na het verwerven van het diploma, de tevredenheid van de studenten over hun programma, de aantrekkelijkheid voor de buitenlandse studenten alsook de aanwezigheid van een alumni vereniging.

Meer informatie is beschikbaar op : http://www.best-masters.com/ranking-master-insurance-risk-actuarial-scie...

De ranking is opnieuw een bevestiging van de kwaliteit van het actuariaatonderwijs in België. Hierop kunnen we fier zijn.

Wij wensen bijgevolg de universiteiten van harte proficiat met de kwaliteit van hun werk hetgeen ook op wereldvlak erkend wordt.